ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

تصمیم آلمان برای راه‌اندازی کارخانه تولید تسلیحات در اوکراین

شرکت تسلیحات‌سازی آلمان گفته است که ظرف سه ماه آینده، یک کارخانه تولید مهمات و تجهیزات نظامی در اوکراین راه‌اندازی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، «آمین پاپبرگر» مدیرعامل شرکت تسلیحاتی راین‌متال آلمان که سازنده تجهیزات نظامی و دفاعی است به شبکه آمریکایی «سی ان ان» گفته است که راین متال ظرف 12 هفته آینده (سه ماه آینده)، یک کارخانه ساخت تانک و خودروهای زرهی در اوکراین افتتاح خواهد کرد.

 

این شرکت آلمانی مدعی شده است که قادر است در این تأسیسات، سالانه 400 تانک تولید کند اما روسیه پیش از این تهدید کرده است که با حملات موشکی، تولید این تجهیزات نظامی را متوقف کند.

 

بر اساس این گزارش، این کارخانه آلمانی قرار است در غرب اوکراین مستقر شود و به طور مشترک توسط راین متال و شرکت تسلیحاتی «اوکروبرونپروم» اوکراین راه‌اندازی شود.

 

پاپبرگر به سی ان ان در این خصوص گفت: «اورکاینی‌ها باید به خودشان کمک کنند. اگر همواره مجبور باشند منتظر اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها باشند که در 10 سال یا 20 سال آینده به آن‌ها کمک کنند...چنین چیزی ممکن نخواهد بود».

 

راین متال برای اولین بار در ماه مارس سال جاری میلادی از قصد خود برای راه‌اندازی یک کارخانه در اوکراین خبر داد و این شرکت تولید کننده تجهیزات و تسلیحات نظامی در آن زمان اعلام کرد که ساخت این کارخانه نیازمند 200 میلیون دلار است و قادر است سالانه 400 تانک پنتر تولید کند.

 

پاپبرگر به سی ان ان گفت که نفربرهای زرهی Fuchs اولین خودروهای زرهی خواهد بود که از خطوط تولید این کارخانه در اوکراین بیرون خواهد آمد.

 

وی همچنین تصریح کرد که کارگران اوکراینی نیز برای ساخت و تعمیر این نفربرها و دیگر محصولات راین متال از جمله خودرو جنگی پیاده‌نظام ماردر، تانک‌های لئوپارد 2 و سامانه توپخانه پیشرفته Panzerhaubitze 2000 تحت آموزش قرار خواهند کرد.

 

روسیه مرتباً اهداف نظامی در غرب اوکراین را با هواپیماهای بدون سرنشین و موشک‌های کروز مورد حمله قرار می‌دهد و انبارهایی از سلاح‌های خارجی و خودروهای نظامی را اهداف قانونی می‌داند.

 

با این‌حال، پاپبرگر به سی ان ان گفته است که راین متال قادر به محافظت از کارخانه خود در اوکراین است.

 

وی در این خصوص بدون ارائه جزئیات گفت: «کارخانه‌های زیادی در حال حاضر وجود دارد که در حال تولید کالاهای نظامی در اوکراین است. این (راین متال) هم یکی دیگر از آن‌هاست و ما قادر به محافظت از آن نیز هستیم» .

 

دولت زلنسکی اما با طرح این ادعا که حمله روس‌ها علیه کشورش به‌مثابه اقدام علیه کل اروپاست، تاکنون صدها میلیارد دلار کمک نظامی از کشورهای غربی جلب کرده است اما با وجود ارسال تجهیزات گسترده از سوی کشورهای غربی برای اوکراین، بسیاری از کارشناسان احتمال پیروزی این کشور در نبرد با روس‌ها را ناچیز ارزیابی می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار